Voor reserveringen bel: (0348) 430 340
U kunt bij het Pakhuis naast de menukaart ook kiezen voor een van de gerechten van het ‘Specialiteitenbord’. Daar vindt u heerlijke gerechten van het huis, maar ook seizoensgebonden vlees- en visgerechten. De specialiteiten van de chef wisselen regelmatig. Nieuwsgierig wat we deze week op het ‘Specialiteitenbord’ aanbieden? Kom dan gauw even langs!
Avocado met hollandse garnalen | €11,75 |
met cocktailsaus en cantaloupemeloen | |
Coquilles, langoustine en krokante gamba's | €14.75 |
Met japanse salade, gember, wakame en sojadressing | |
Parade van diverse voorgerechtjes | €13,75 |
Diverse hapjes | |
brabantse bloedworst en hertenworstjes | €11,25 |
met witlofsalade | |
Ravioloni met bospaddenstoelen en truffel 10.50 en parmazaan |
|
Wisselende visspecialiteit | € dagprijs |
Gebakken Noordzeetong +-400 gram | €29,75 |
Met ravigottesaus | |
Kalfslever met gebakken uitjes, appel en spekreepjes |
€21,50 |
Black Angus Rib-Eye steak /- 300gram | €27,50 |
Met pepersaus |
Grand dessert | €11,50 |
Diverse lekkernijen |
Bij alle voorgerechten serveren wij ambachtelijk brood van bakkerij van Leeuwen speciaal gemaakt voor 't Pakhuis: Donker cornbrood en maisbrood met zeezout. |
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met vermeld garnituur en gebakken aardappeltjes, dag-groenten, salade en verse frites. |